Bitvy v Total War: Attila jsou díky DLC Blood & Burning krvavější a brutálnější
zdroj: tisková zpráva

Bitvy v Total War: Attila jsou díky DLC Blood & Burning krvavější a brutálnější

26. 3. 2015 10:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Přiznám se, že jsem nikdy moc nechápal sborové volání po DLC, která do bitev v Total War hrách přidávají krvavý efekt. Ostatně, většinu času stejně trávím pohledem na obdélníky jednotek, ale proti gustu...! Navíc chápu, že je příjemně realistické, byť i trochu makabrózní, podívat se na bojiště plné krve a těl. A na to konto mám tedy skvělou zprávu pro všechny, kteří si chtěli užít apokalypsu s Attilou v krvavém stylu – Creative Assembly vydali DLC Blood & Burning, jehož název hovoří za vše.

Blood & Burning vychází společně s keltským culture packem (psali jsme zde) a stojí 2,5 eura, což je velmi vstřícná cena. V rámci DLC se na bojišti objeví spousta krve a krvavé způsoby smrti (třeba dekapitace, utínání rukou či staré dobré vyvržení). Projeví se ale i další věci, které poukazují směrem k barbarštějšímu stylu hry. Vojáci z nakažené armády se tak občas pozvrací a celkově budou vypadat, jako kdyby zrovna přemýšleli, jestli by smrt nebyla vysvobozením. Navíc se krvavé a nechutné efekty objeví i na strategické mapě u některých událostí.

Vydání DLC doprovází trailer, v němž sledujeme germánského velitele, který zjišťuje, že první vyhrání z kapsy vyhání, a nakopat sousedům ještě neznamená zastavit Bič boží. Dokonce hádám, že by mohlo jít o nějakého Sasa, ale to zcela popírám, protože Sasové se samozřejmě nenechají rozdrtit od Hunů. Pokud se totiž chovají jako ti moji, rovnou před nimi utečou za Pyreneje.

Nejnovější články