3DMark update Time Spy otestuje grafické karty s podporou DirectX 12
zdroj: tisková zpráva

3DMark update Time Spy otestuje grafické karty s podporou DirectX 12

18. 7. 2016 15:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tvůrci známého softwaru 3DMark, který slouží hlavně pro otestování výkonu grafických karet, vydali update s podtitulem Time Spy, zaměřený výhradně na testování DirectX 12 hardwaru v herních PC s operačním systémem Windows 10. Nepočítejte tedy s tím, že byste s pomocí Time Spy otestovali výkon grafické karty, která DirectX 12 nepodporuje. 

Time Spy update je dostupný zdarma pro majitele všech placených i neplacených verzí 3DMarku včetně dema na Steamu. Time Spy podporuje nové technologie včetně asynchronous compute, explicit multi-adapter či multi-threading, a na vývoji nového testu se svými připomínkami podíleli zástupci AMD, Intelu, Microsoftu, Nvidie a nejmenovaní členové programu Benchmark Develoment.

zdroj: Archiv

Z aktuálních her, podporujících DX12 na Windows 10, lze jmenovat například Ashes of the Singularity, Rise of the Tomb Raider, Hitman, Quantum Break, Forza Motorsport 6: Apex nebo Total War: Warhammer. S jeho podporou se pak v následujících měsících počítá pro Deus Ex: Mankind Divided, Battlefield 1, Watch Dogs 2, Star Citizen nebo Civilization VI.

Komu se nový 3DMark nechce stahovat, nebo nemá potřebný DX12 hardware, může se alespoň podívat na video a obrázky.

Nejnovější články