Warhammer: Mark of Chaos - přehlídka trpaslíků
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Mark of Chaos - přehlídka trpaslíků

20. 10. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Spolu s novými ukázkami dnes společnosti NAMCO Bandai Games a Deep Silver také vypustily podrobnosti o jedné z nejstarších ras ve světě Warhammeru - o trpaslících, kteří nebudou pochopitelně chybět ani v připravované real-time strategii Warhammer: Mark of Chaos.

Tak jako všichni trpaslíci, i tihle pocházející s hor. v tomto případě jde o celé rozsáhlé pohoří rozprostírající se na východě Říše a táhnoucí se od úplného jihu, až k samému severu. Tyto hory jsou celé provrtané tunely , které spojují jednotlivé pevnosti, centra civilizace trpaslíků. Některá z těchto míst jsou už dávno opuštěna, nechána napospas zlu, jež také nazývá tyto hory svým domovem. Nicméně tam, kde to žije, panují jasná pravidla. Vládcem trpaslíků je král. Těžiště jejich sociální struktury spočívá na klanech, přičemž společenský žebříček závisí více méně na tradicích toho kterého klanu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Každý asi víte, jak takový trpaslík vypadá. Kdo ne, mrkněte na screenshoty. Jsou to jedinci neobyčejně fyzicky odolní a všichni do jednoho mají hustý vous, na nějž jsou náležitě hrdí. Délka bradky pak většinou naznačuje věk svého nositele, takže ten s nejdelší chloubou bude také dost pravděpodobně tím nejstarším. Trpaslíci jsou ovšem především zdatní výrobci brnění a zbraní, pro což jsou hodně vyhledáváni lidmi a elfy. Magii rozumí jen omezeně a v tomto ohledu spíše dávají přednost starověkým runám.

V Mark of Chaos se setkáte s celou řadou jednotek trpaslíků a bude mezi nimi také "Dwarf Hammerer", králův osobní strážce a velmi zkušený, houževnatý, stejně jako neústupný válečník, vybavený velkým, těžkým, ale rovněž dobře vyváženým kladivem. Dále tu budou mít své místo tzv. "Dwarf Rangers", kteří patří k těm trpaslíkům, co nebydlí přímo v horách, ale na povrchu, obchodují s lidmi a vedou své vlastní podniky, jako např. těžbu nebo výrobu piva. Jsou to vlastně skupiny, které byly vytvořeny za účelem obrany a ozbrojeny samostříly. Ovšem nejschopnějšími bojovníky v armádě trpaslíků jsou tzv. "Dwarf Lords". Ti jsou dobře vychovaní v umění války. Jsou to rození vůdcové a bojují v jemně propracovaném brnění a s runami očarovanými sekyrami.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články