Ukázky z Richard Burns Rally, Conan a Xenus (Boiling Point)
zdroj: tisková zpráva

Ukázky z Richard Burns Rally, Conan a Xenus (Boiling Point)

30. 10. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestli se vám líbí závody rallye, ale raději než na živo se proháníte v autech na svém monitoru pěkně v teple domova, možná se už nemůžete dočkat nové simulace z dílen studia Warthog, které si za patrona nového projektu vzalo jednoho z nejlepších britských jezdců - Richarda Burnse.

Jeho jméno se objevilo i v samotném názvu hry - Richard Burns Rally. Tvůrci pochopitelně slibují všechno to, co hráči rádi v případě takových her očekávají - kvalitní a detailní grafiku, technickou přesnost, fyziku aut, dobrou hratelnost a spoustu unikátních záležitostí. Co z toho hra nakonec skutečně přinese zjistíme až na jaře 2004, ale už dnes se můžete podívat na spoustu screenshotů ve vysokém rozlišení nebo srovnávací obrázky ze skutečné trati a hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Richard Burns Rally galerieConan i galerieXenus galerie

Z úplně jiného světa pocházejí naše další screenshoty ze hry Conan, jež přivede bájného fantasy hrdinu a bojovníka nejen na PC, ale také na konzole Xbox, PS2 a GC. Tato hra se zařadí mezi akce z pohledu třetí osoby, ale nese také stopy RPG a adventur. Fanoušky filmů o svalnatém hrdinovi ztvárněném Arnoldem Schwarzeneggerem, ze kterých hra vývojářského studia Cauldron mj. vychází, asi potěší, že zatímco se ve hře stanou součástí krvavých bitek, uslyší i původní hudbu.

Z říše fantazie vás do tvrdé reality přivedou nové screenshoty z nadcházející akce Xenus, od tvůrců Codename: Outbreak. Ta se bude odehrávat v divoké Kolumbii, kde si nikdo nemůže být ničím jist. Ani náš hrdina jménem Kevin Mayers si nebude moci být jist tím, že zdárně dokončí svou misi, jejímž cílem je nalezení jeho vlastní sestry - zarputilé novinářky, která se dostala do problémů kvůli své práci. Kevin bude muset čelit řadě různých nepřátel náležejících ke spoustě navzájem se nesnášejících místních gangů a organizací.
zdroj: GHPCGActionVault

korgull

Nejnovější články