Rozhovor o Hidden & Dangerous 2 datadisku již brzy
zdroj: tisková zpráva

Rozhovor o Hidden & Dangerous 2 datadisku již brzy

17. 9. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Do vydání datadisku Sabre Squadron pro taktickou týmovou akci Hidden & Dangerous 2 zbývá už jen pár dnů, oficiální termín pro Velkou Británii zní 21.

hd2ss zdroj: tisková zpráva září. Proto jistě oceníte, že jsme pro vás připravili velký rozhovor s producentem hry Petrem Mikšou z brněnského studia Illusion Softworks, který uveřejníme příští týden, ale už nyní tu pro navnadění máme ukázku dvou otázek a odpovědí. Získali jsme také jeden exkluzivní screenshot a přehled všech nových zbraní v H&D2: SS.

Tiscali: Jaké nové zbraně a vozidla jste pro datadisk připravili?

Petr Mikša: Zbraní je hned několik. Většinu z nich jsme přidali hlavně kvůli vyvážení multiplayeru. Na německé straně se tedy objeví poloautomatická puška G43 (obdoba Garandu), RPzB 43 (obdoba bazooky) a nebo například pistole s tlumičem. Přidali jsme i dvě protitankové statické zbraně. Novinkou je sledovaní projektilu kamerou při výstřelu z děla.

Tiscali: Ve hře by se měl objevit také toužebně očekávaný kooperativní mod, ve kterém bude moci hráč se třemi přáteli projít celou kampaň. Můžete nám uvést nějaký příklad, kdy bude týmová práce nezbytná pro úspěšné splnění mise? Budou moci co-op hrát rovněž třeba pouze dva nebo tři lidé (nebo musí být čtyři)?

Petr Mikša: V kooperativním módu budete moci hrát dokonce v šesti lidech, ale také třeba ve dvou. Kooperace všech hráčů bude nutná v každé misi i když velmi záleží na obtížnosti, kterou si před začátkem hry zvolíte. Na přídavných kooperativních misích už pracujeme a plánujeme je v blízké budoucnosti vydat zdarma na našem webu volně ke stažení... [více příští týden]
zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články