První screenshoty z The Island: The Earthling
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z The Island: The Earthling

7. 9. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V polovině letošního června jsme vás informovali, že se v dílnách vývojářského týmu Step Creative Group chystá na třetí čtvrtletí příštího roku další adventura na motivy literárního díla známých spisovatelů bratří Strugackých - The Island: The Earthling.

Dnes vám můžeme z této hry, vycházející konkrétně ze sci-fi románu Obydlený ostrov, nabídnout sadu úplně prvních screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

The Island: The Earthling je first-person adventurou. Ten pohled, do kterého budete vsazeni, patří hlavnímu hrdinovi jménem Maxim Kammerer (znát ho můžete i z dalších knih autorů), pilotovi průzkumné skupiny FSG. V této roli se podíváte na planetu Sarkash. Respektive na této planetě ztroskotáte a stanete se jejím vězněm, neboť loď nebude schopna letu. Zjistíte, že zde žijí lidé. Úroveň jejich technologického rozvoje je zhruba taková jako na Zemi 20. století. Vleklá nukleární válka zničila zdejší ekosystém a ti, kteří přežili, stále strádají. To, čemu zde říkají mír, stojí na velmi vratkých základech postavených na tajemné a odporné lži. vy se přes ty lži budete muset dostat.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články