zdroj: Firaxis

Zatímco filmový Blade se teprve chystá, ten herní je už skoro tady

11. 10. 2022 9:21 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zatímco Marvel chystá nového filmového Bladea, kterému propůjčí tvář oscarový Mahershala Ali, ve Firaxis pilně kutí toho herního. Nejde ovšem o samostatnou rubanici s Bladem v hlavní roli, ale o velice zajímavou karetní tahovku, kde bude aktuálně představený hrdina jen jeden z mnoha.

Midnight Suns po několika odkladech, a dokonce limbu, kdy žádné oficiální datum vydání hra ani neměla, dorazí už brzy. Pokud se na poslední chvíli nestane něco nepředvídatelného, dorazí jedna z největších her konce letošního roku 2. prosince, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra je ve vývoji i na minulou generaci konzolí a Switch, jenže tyhle platformy si na své datum vydání budou muset ještě nějakou dobu počkat.

Mezitím se tak můžete podívat na tři nová videa s Bladem (jedno výše, dvě níže) rekapitulující jeho komiksovou minulost a herní možnosti v čele se zásadní kartou způsobující efekt krvácení. A u toho doufat, že ty drby o nepříliš uspokojivých přípravách filmového Bladea jsou opravdu jen drby a že se nakonec povede jak jeho herní verze v Midnight Suns, tak jeho filmová verze v MCU.

zdroj: Firaxis

 

zdroj: Firaxis

Nejnovější články