zdroj: Firaxis

Superhrdinská tahovka Midnight Suns dostává nové datum vydání

10. 9. 2022 13:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Původně jsme si novou hru od tvůrců XCOMu měli zahrát již 7. října, ale i superhrdinské tahovce Midnight Suns se nevyhnula letošní smršť odkladů. A byl to odklad na neurčito, který nechal fanoušky tápat ve tmě. Avšak během zástupu oznámení na D3 Expo 2022 spjatých s Disney, k nimiž došlo z noci na sobotu, tato hra nechyběla a my díky tomu znovu víme, na jaký den se těšit.

Marvel Midnight Suns vyjde 2. prosince, ale ještě se radši neradujte. Toto datum se totiž týká pouze platforem PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Hra je ve vývoji i pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Switch, ale o jejich datu vydání budeme informovaní později.

Od doby, kdy jsme vám v rámci novinkové masáže obklopující Midnight Suns ukázali, jak se hraje za Kapitána Ameriku, Iron Mana, Spider-Mana a Doktora Strange, tvůrci vydali další čtyři ukázky z hraní jiných hrdinů, na něž se můžete podívat níže. Zahrnují Wolverina, Scarlet Witch, Captain Marvel a vaší novou postavu The Hunter.

To máme již osm představených hrdinů, přičemž nám zbývá odkrýt hratelnost ještě postav jako Blade, Ghost Rider, Magik a Nico Minoru, přičemž tvůrci si ještě nechávají jedno eso v rukávu – dosud neoznámeného hrdinu.

zdroj: Firaxis

zdroj: Firaxis

zdroj: Firaxis

zdroj: Firaxis

Nejnovější články