Z vesmíru přiletěla hratelná ukázka XCOM: Enemy Unknown
zdroj: tisková zpráva

Z vesmíru přiletěla hratelná ukázka XCOM: Enemy Unknown

24. 9. 2012 18:19 | Novinky | autor: Petr Poláček |

S demoverzemi je to na PC prostě špatné, takže člověk má chuť oslavovat každý nový kousek kaviárem a šampaňským. Kdybych však tento zvyk chtěl dnes opravdu praktikovat, tak s největší pravděpodobností skončím s opicí pod stolem, protože se objevily demoverze hned tři. Jedno žádané, druhé spíše pro pobavení a třetí jen pro die hard fanoušky adventur.

V prvé řadě si musíte (a tentokrát ten imperativ myslím vážně) vyzkoušet hratelnou ukázku (odkaz najdete v pravé části stránky) strategie XCOM: Enemy Unknown, která vás se vší pravděpodobností nechá vyzkoušet dvě mise z úvodu hry, takže to dáte levou zadní, ale přinejmenším zjistíte, jak vám to šlape na vašem (v některých případech rezavějícím) železe, osaháte si ovládání a zjistíte, zdali vás audiovizuální zpracování neodpuzuje. U Lukáše s Mickem k žádnému pocitu nechutě nedošlo, ba naopak, jak se dočtete v československých dojmech z hraní preview verze.

Druhým pánem na holení je demoverze pátého dílu akčně-závodní série dle seriálu Cobra 11, tentokrát s s názvem Crash Time 5: Undercover. Zkoušel jsem jeden díl série (a nevím jaký), a jestliže koukání na samotnou seriálovou předlohu opravdu bolí a není to zdravé, tak hraní hry bylo překvapivě odpočinkové. Však uvidíte sami. Pro inspiraci mrkněte na video.

Třetí do party je demoverze nezávislé adventurky Anna’s Quest, které si moc neužijete, pokud máte rádi složitá RPG nebo krvavé střílečky, ale na každého občas padne taková podivná nálada, kdy je schopen sníst, vypít a sledovat, hrát i poslouchat věci, které by normálně letěly z okna. Kdo ví, třeba vás osloví grafický styl, dabing či jiné kvality Anna’s Quest. Jen dodám, že tvůrci zamýšlí hru jako trilogii a první epizodku prodávají za pět amerických babek.

Nejnovější články