Vývoj Beyond Enemy Lines je u konce
zdroj: tisková zpráva

Vývoj Beyond Enemy Lines je u konce

8. 12. 2016 11:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv projekt Daniela Wengenrotha Beyond Enemy Lines na Kickstarteru neuspěl, nezabránilo to tomuto jednomu a jedinému vývojáři svou hru dokončit. Neznamená to, že si ji hned můžete koupit, ještě ji čeká spousta dolaďování, tím spíš, že je na vše sám. Odhadované vydání je v první čtvrtině příštího roku. Pokud byste snad zapomněli, oč jde, vězte, že jde o taktickou střílečku, která je inspirovaná šestnáct let starým titulem Project I.G.I.

Beyond Enemy Lines se ocitáte v kůži vlka samotáře, který operuje za nepřátelskými liniemi, v tomto případě pronikl na území separatistické skupiny v Rusku, která se dostala k nukleární zbrani. Váš agent má za úkol dostat se k naváděcímu satelitu.

Hra je primárně taktická, nečekejte velkou kanonádu, ale spíš opatrný postup, likvidaci stráží, které se do úrovní generují na náhodných pozicích, takže nikdy nevíte, kde budou čekat a trochu oldschoolovou hratelností. Nebude žádný autoheal, asistence zaměřování ani přehnané ukazatele a rady na každém kroku. S tím se pojí i svoboda v řešení jednotlivých misí, respektive otázka, jak se k cíli dostanete.

Ve finální verzi najdete příběh roztažený na osm misí, plus dvě mise, které přetváří ty z Project I.G.I. Celá hra by vám měla, podle stylu hraní, zabrat deset až patnáct hodin. Cena bude 19 dolarů, ale za předobjednávku na oficiálních stránkách se dostanete na 16 dolarů. Tam si můžete i stáhnout alfa demo.

zdroj: Archiv

Nejnovější články