Vyšla dema Need for Speed: Hot Pursuit a Majin
zdroj: tisková zpráva

Vyšla dema Need for Speed: Hot Pursuit a Majin

26. 10. 2010 16:30 | Novinky | autor: levis |

EA dodrželi slib a na Xbox Live Marketplace dnes uvolnili xboxové hratelné demo svých...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva EA dodrželi slib a na Xbox Live Marketplace dnes uvolnili xboxové hratelné demo svých nadcházejících závodů Need for Speed: Hot Pursuit. Soubor o velikosti 1,4GB (viz oficiální mirror) je zatím určen jen předplatitelům služby Gold, na konkurenční PlayStation Network zamíří v EU až zítra. Demo obsahuje večerní honičku na trati Lost Horse, ukázku služby Autolog a pokud si přizvete druhého hráče, odemkne se vám prý také druhá a sólovému hraní zatím jinak zapovězená trať. Závodit ale můžete pouze do 9. listopadu, kdy bude funkce Autologu přesně týden před vydáním hry deaktivována.

Druhou dnes vydanou xboxovou demoverzí je ukázka akční adventury Majin and the Forsaken Kingdom. Obsahovat by měla první level, kde hl. hrdina potká obra Majina s polečně se vypraví na své epické dobrodružství napříč bájným, ale prokletým královstvím. Níže se můžete ještě podívat na právě vydaný nový trailer z Hot Pursuit:

Need for Speed: Hot Pursuit vyjde 16. listopadu pro PC, Xbox 360, PlayStation 3 a v odlehčené verzi pro Wii, Majin and the Forsaken Kingdom pak do Evropy zamíří o pár dní později 26. listopadu.

Nejnovější články