Vyrazte do bitevní vřavy v první strategii podle Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

27. 5. 2021 14:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Moderní fantasy Warhammer dnešním dnem dostává prvního pořádného zástupce z řad videoher. Je jím tahová strategie Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground od mladého studia Gasket Games, pro nějž jde o prvotinu.

Ve Storm Ground na vás čeká trojice armád připravených vyrazit do boje. Jsou tu Stormcast Eternals, Nighthaunt a Maggotkin, s nimiž rozpoutáte krveprolití na hexovém plánu, kde na typu terénu a jeho výšce skutečně záleží.

V singleplayerové kampani budete prožívat procedurálně generované dobrodružství vybízející k opakovanému hraní za další frakce, zatímco v multiplayeru si dáte bitvu hezky jeden na jednoho. Za vítězství v bitvách budete odměnění novými jednotkami a budete muset dobře zvažovat, jak si nakonfigurovat armádu do příštího střetu.

zdroj: Focus Home Interactive

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground je už teď k dispozici na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a dokonce i Switchi. Může se dokonce pochlubit plnohodnotnou podporou crossplaye. Můžete tedy zjistit, jestli si Gasket Games tímto svým debutem udělají dobré jméno nebo zda naopak půjde o adaptaci, za kterou se Age of Sigmar bude stydět.

Nejnovější články