Vody ve World of Warships konečně ohrožují ponorky
zdroj: Wargaming

Vody ve World of Warships konečně ohrožují ponorky

10. 10. 2022 14:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po více než sedmi letech od vydání námořní multiplayerové střílečky World of Warships od tvůrců World of Tanks se moře plné bitevních křižníků a torpédoborců rozšíří o podmořské vrahy, které všichni známe jako ponorky.

Studio Wargaming jejich příchod označuje za předběžný přístup, tedy počítejte s tím, že se jejich zapojení do námořních bitev bude ještě dolaďovat. Do začátku budou k dispozici ponorky hlásící se k vlajkám Spojených států amerických a Německa.

Jejich příjezd na scénu uvede operace Vlčí smečka, v níž bude skupina sedmi hráčů pověřená úkolem vystopovat ve skrytu hlubin lodní konvoj, vynořit se a zničit ho předtím, než dorazí do svého cíle. Ponorky mají nespornou výhodu jen do té doby, než je odhalí hladinová plavidla.

World of Warships vedle ponorek dostává události spojené s Halloweenem a update 0.11.9, který upravuje spoustu talentů, skillů a vylepšení spojených s vaším velitelem, aby se docílilo lepšího vyvážení a větší flexibility. V neposlední řadě se pracuje na technologii umožňující hraní napříč servery.

Nejnovější články