zdroj: CI Games

Ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 budete zabíjet klidně z 1,5 kilometru

26. 9. 2020 11:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po bídně přijaté trojce, které se sázka na otevřený svět prostě nepovedla, se tvůrci ze studia CI Games rozhodli vrátit ke kořenům série Sniper Ghost Warrior, tedy do menších, uzavřených misí. A ty se podle všeho rozhodli vydávat s roční kadencí. První díl Sniper Ghost Warrior Contracts vyšel loni v listopadu a jeho pokračování Sniper Ghost Warrior Contracts 2 by mělo dorazit ještě letos.

Pokud se obáváte, že si obě hry budou vlivem krátkého časového rozestupu příliš podobné, pak pro vás mají tvůrci příjemné překvapení. V pokračování Kontraktů se totiž konečně objeví hráči dlouho žádané mise s odstřelováním z velkých vzdáleností.

K vašemu cíli se už nemusíte přibližovat do takové blízkosti, kdy hrozí vaše odhalení. Zkušený sniper umí zasadit jedinou smrtící ránu klidně na vzdálenost půldruhého kilometru, což ostatně dokazuje první trailer v enginu hry.

S tím souvisí nové, ještě přesnější zbraně, větší příklon k realismu a také vylepšení grafiky. A dá se předpokládat, že i docela jiná hratelnost. Bylo by fajn, kdyby ve hře byly i příležitosti k pokořování rekordů, tedy snažit se o co nejdelší přesnou střelu (budeme-li věřit Wikipedii, tak k historicky nejvzdálenějšímu potvrzenému zabití s pomocí odstřelovačky došlo před třemi lety z víc než 3,5 kilometru).

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zatím bohužel nedostává datum vydání, takže nám nezbývá než doufat, že stále platí oznámení z června, které hru slibovalo na letošní podzim. Počítá se s platformami PC, PlayStation 4, Xbox One a GeForce Now.

Nejnovější články