V No Man’s Sky se skutečně můžete stát pirátem s celou svou letkou odpadlíků

13. 4. 2022 16:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera se na Twitteru hry No Man's Sky objevila malá pirátská vlaječka a dnes je tu další velký update nazvaný Outlaws. Ano, skutečně se můžete přidat na stranu zloduchů a terorizovat celý vesmír. Protože jinak budete vy těmi terorizovanými…

Update Outlaws toho přidává opravdu hodně. Odteď na svých cestách vesmírem narazíte na sluneční soustavy pod kontrolou vesmírných pirátů, na které je zákon krátký. Tyto systémy mají své vlastní obchodníky a unikátní mise.

Hráčům zároveň poskytují jedinečnou příležitost nezměrného výdělku. Můžete totiž začít kšeftovat s kontrabandem a pašovat zakázané věci skrz kontroly strážců zákona. Pokud se vám to podaří, můžete na prodeji takového zboží pěkně zbohatnout.

No Man's Sky: Outlaws zdroj: Hello Games

Pokud na vesmírnou policii chcete vyzrát silou, zvažte najmutí několika pirátů do své vlastní letky. Ti se pak objeví po vašem boku vždy, když půjde do tuhého. Dokonce máte kontrolu nad jejich dovednostmi a můžete je trénovat, jak potřebujete.

Update přepracovává souboje ve vesmíru a přidává například automatické zaměřování cíle. Stejně tak byly přepracované efekty destrukce.

Jakmile si svým nečestným podnikáním našetříte dost kreditů, můžete si pořídit novou loď na solární pohon, která byla podobně jako planety ve hře procedurálně vygenerovaná.

Z dalších novinek updatu jmenujme možnost spatřit při procházce po planetě na obloze prolétající fregaty, tu a tam budete svědky náletu pirátů na pozemní usedlosti, dojde k přestřelkám lodí v rámci atmosféry planet a v neposlední řadě se můžete kochat novou fyzikou látek, což oceníte obzvlášť z pohledu třetí osoby při nošení pláště.

No Man's Sky je tak opět znatelně plnějším sandboxem, v němž si můžete dělat, co si zrovna zamanete. Pokud hru ještě nemáte a chtěli byste jí dát šanci, počítačová verze je momentálně ve slevě za půlku.

Nejnovější články