V Elite: Dangerous jde díky novému rozšíření přistávat na planetách
zdroj: tisková zpráva

V Elite: Dangerous jde díky novému rozšíření přistávat na planetách

16. 12. 2015 9:56 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Datadisk Horizons značí příchod takzvané druhé sezóny Elite: Dangerous, jež v příštím roce přinese příval nového obsahu. Část z nich už ovšem dorazila s čerstvým updatem – předně je to možnost přistání na planetách a vývojáři již dříve avizovali lodě s vícečlennou posádkou. První zmiňovanou novinku jsme přitom měli možnost vidět v rovnou hodinu dlouhé a komentářem doplněné ukázce, nyní však nastává ona chvíle, kdy si to budou moci všichni vyzkoušet na vlastní kůži sami.

Další přídavky a nový obsah příštího roku by se měl zaměřit na komunitu, nové prvky hratelnosti a příběhovou složku hry. Toho svého by se tedy teoreticky měli dočkat pravděpodobně všichni hráči bez rozdílu preferencí a Elite: Dangerous tak se vší radostí roste do obřích rozměrů podobně, jako je tomu v případě finančně pohádkově zabezpečené Star Citizen.

Samotný launch trailer k Horizons pak připomíná dříve avizované – pohyb po povrchu planet ve speciálních vozítkách. V těch půjde dělat řadu činností a vedle samotného průzkumu neprobádaných krajin tak půjde například i těžit suroviny, závodit s živými protivníky a dojde i na boj. Datadisk v balení s původní hrou vás přijde na 54 eur a k dostání je například na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články