zdroj: Remedy

V DLC Night Springs pro Alan Wake 2 hrajete nejen za Jesse z Controlu ve třech šílených epizodách

8. 6. 2024 0:58 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jak už jsme předem věděli, studio Remedy se rozhodlo během Summer Game Festu ukázat první DLC pro oceňovaný horor Alan Wake 2. Jmenuje se Night Springs a je opravdu speciální. Prožijete v něm tři epizody seriálu (který podle všeho režíruje šéf studia Sam Lake…), jež napsal Alan Wake a v nichž se dějí ještě šílenější věci než v základní hře.

V každé z epizod hrajete za jinou postavu, z nichž s každou už jste měli možnost se někdy potkat. V jedné budete servírka Rose Marigold ze série Alan Wake, která se ohání brokovnící. Ve druhé zase oprášíte roli Jesse Faden ze hry Control.

A konečně je tu ještě herec Shawn Ashmore, kterého jste mohli vidět jak ve hře Alan Wake 2 coby šerifa Tima Breakera, tak ve hře Quantum Break coby Jacka Joyce. Všechny tyto tři postavy sice vypadají jako ze zmiňovaných her, ale nejsou kanonické. Jsou to jejich pokřivené varianty, které prožívají velmi prapodivná dobrodružství.

A kdy se tohoto prvního rozšíření dočkáme? No už dnes 8. června na všech platformách! Druhé a poslední rozšíření The Lake House vyjde později v letošním roce a budete v něm odhalovat příběh tajemného vládního zařízení na břehu jezera Cauldron a pravdu za děsivými experimenty.

Ale ještě dnes se do hry formou aktualizace dostane foto mód, zatímco později v letošním roce se fanoušci hry dočkají její fyzické edice, kde nebude chybět deluxe verze ani sběratelka.

Smarty.cz

Nejnovější články