V Chivalry 2 můžete jako zbraně nově použít menhiry, včely, prasata a rolníky
zdroj: Tripwire Interactive

V Chivalry 2 můžete jako zbraně nově použít menhiry, včely, prasata a rolníky

18. 2. 2022 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Chivalry 2 dostalo tento týden novou aktualizaci s názvem House Aberfell, která několika velice zajímavými způsoby rozšiřuje už tak dost bohatou a humorně brutální řež. Hlavním bodem updatu je nová mapa The Raid on Aberfell určená pro režim, kde se 64 hráčů snaží společně splnit jeden úkol.

A na této mapě se objevuje spousta nových prostředků, s jejichž pomocí proměníte nepřátele v nepopsatelnou hromádku zkrvavených údů a vnitřností. Nic jiného po vás totiž nezbyde, když na vás nepřítel svrhne obrovský menhir…

Taky si můžete přehodit na ramena čuníka či ušmudlaného vidláka, kterého pak vrhnete po nic netušícím vojákovi. A pokud by to bylo málo, popadněte úl a včely vykonají špinavou, bodavou prácičku za vás. Ale aby to nebylo jen o humorných zbraních, do rukou se vám dostane i obrovitý obouruční meč horalů.

Dále je v nabídce dvojice setů brnění, dvanáct skinů zbraní pro Greatsword, Messer a War Club a nechybí ani desítka malůvek na obličej. Nakonec hráči, kterým se na nové mapě bude dařit nejvíce, dostanou příležitost zahrát si za novou postavu druida třímajícího mocnou hůl a jednu ze čtyř zvířecích helem s podobiznou kozy, divokého prasete, jelena či orla. Vše je k vidění v traileru na YouTube anebo pak samozřejmě přímo ve hře.

Nejnovější články