V betě Hitmana si zahrajete prolog o začátku kariéry agenta 47
zdroj: tisková zpráva

V betě Hitmana si zahrajete prolog o začátku kariéry agenta 47

8. 2. 2016 15:07 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Spuštění betatestu Hitmana je za rohem, což Square Enix připomíná novým trailerem. Ten se věnuje obsahu, který bude v betě k dispozici. Půjde o Prolog, který bude společně s první misí vydán jako první „epizoda“ (viz článek o epizodickém vydávání), a který se věnuje tomu, jak se agent 47 dostal do ICA, jak vypadala jeho první spolupráce s Dianou Burnwood. Prostě návrat k hitmanovským kořenům, alespoň ve smyslu příběhu.

Prolog v zásadě slouží jako možnost osahat si prvky, které nový díl představí, případně upraví od minula. V betě si budete moci zahrát obě zdejší zabijácké mise (nezapomeňte, že každá lokace, respektive epizoda, přináší spíše sandboxový soubor úkolů) a to kolikrát chcete a především jakým způsobem chcete. Ostatně, právě sandboxový styl jednotlivých úrovní by měl podporovat různorodé řešení jednotlivých vražd.

zdroj: Archiv

Do bety se dostanete jedině tak, že si předobjednáte na PC nebo PS4. Betatest začne nejprve na PS4 a to 12. února a poběží do 15., zatímco na PC je start naplánován na 19. února a konec na 22. února. Ačkoliv v betatestu najdete stejný Prolog, jaký pak bude v plné hře, váš postup hrou se neuloží, stejně jako statistiky a další věci. Dobré je, že beta nebude svázána NDA, takže bude k vidění spousta obrázků a videí a vy si uděláte představu, i kdybyste do bety přístup neměli.

Plná verze Prologu a první epizodou pak vychází 11. března na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články