V akčním RPG Maneater se z vás stane žralok lidožrout
zdroj: tisková zpráva

V akčním RPG Maneater se z vás stane žralok lidožrout

18. 6. 2018 11:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Slovo „paryba“ zní spíš směšně než nebezpečně, jako ryba, která je zároveň pablb. Skutečnost je však často o něco děsivější, když třeba nějaký žralok nebohému plavci sežere nohu. A fikce? Tak ta z těchhle podivných živočichů, kteří se nějakým zázrakem vyhnuli vyhynutí, udělala hotové vraždící mašiny. Ve stylu Čelistí se nese i chystané akční RPG Maneater, v němž se sami vžijete do role podvodního lidožrouta.

A nejen podvodního. „Hlavní hrdina“ loví pod hladinou i nad ní – dovede vyskočit na rybářskou bárku a ocasem smést její uživatele do solného hrobu, a stejný osud potká i rybáře relaxující na molu. Dokonce ani turisté na plážových lehátkách nejsou v bezpečí.

Odnese to pochopitelně i mořská fauna – dietu je třeba ozvláštnit cizími žraloky, velrybami, aligátory a další potravou, která se vám nepokusí oplatit kousnutí harpunou. To všechno je součástí velkého otevřeného světa určeného k volnému prozkoumávání a lovu.

zdroj: Tripwire Interactive

Asi je vám jasné, že rozhodně nepůjde o realistický zážitek. Kromě výše zmíněných atletických kousků budete provádět další psí kusy (ale snad psí kusy nebudete jíst, to bych asi neskousl). Na pořadu dne je kupříkladu bleskurychlá evoluce. Něco sežerete, získáte tím bodíky, ty investujete do celé hromady dostupných statistik. Maneater má být skutečné, na číslech závislé RPG.

Early access by měl přijít na řadu už brzy, takže komu v ústech chybí chuť nevinných potápěčů, ať pozorně sleduje Steam. Za hrou stojí studio Tripwire, které můžete znát díky sérii Killing Floor, takže simulátor zabíjení by nemusel být ve špatných rukou.

Nejnovější články