Tvůrci skejťáckých arkád OlliOlli chtějí hráče pobavit futuristickým sportem Laser League
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci skejťáckých arkád OlliOlli chtějí hráče pobavit futuristickým sportem Laser League

10. 6. 2017 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tvůrci z Roll7 mají na svědomí dva díly parádní skejťácké arkády OlliOlli nebo akci Not a Hero. A své portfolio návykových arkádových her brzy rozšíří titulem Laser League – je to pokus vývojářů o futuristický kontaktní sport s přístupnou hratelností, a zároveň velkou hloubkou.

Laser League by měla na předchozí úspěšné počiny studia navázat skrze sci-fi sport, kdy proti sobě stojí dva týmy o čtyřech hráčích. Hráči obou týmů ovládají speciální uzly, které pak na určitou oblast vysílají pro druhý tým smrtící světelný paprsek.

Vaším úkolem je zabírání uzlů a vyhýbání se nepřátelským paprskům. Základní koncept zní možná až příliš triviálně, ale to zni princip kopané na první pohled také. Aby to nebyla jen obyčejná přetahovaná o uzly, okoření tvůrci hratelnost power-upy a speciálními ofenzivními i defenzivními schopnostmi hráčů.

Hratelných postav bude ve hře přes šedesát a najdete je v několika kategoriích: Smash, Thief, Ghost, Shock, Snipe a Blade. Power-upů najdete na hřišti šestnáct, map bude deset a postavy si můžete upravit skrze více jak 250 kosmetických věcí.

zdroj: tisková zpráva

Vývojáři by chtěli dosáhnout snadno pochopitelné hratelnosti, která ale na druhé straně nabízí i hloubku a prostor pro komplexní strategie a taktiky. Něco podobného už se jim povedlo v OlliOlli 2, která byla nesmírně lákavá, přístupná a zábavná hned od začátku, ale zvládnout ji na sto procent bylo přímo pekelné.

Laser League vyjde v rámci programu předběžného přístupu na Steamu ještě letos v létě. Plná verze pak vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One v průběhu příštího roku.

Nejnovější články