Tower defense Rise of Legions je inspirována modem Castle Fight pro Warcraft III
zdroj: tisková zpráva

Tower defense Rise of Legions je inspirována modem Castle Fight pro Warcraft III

25. 2. 2019 13:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Asi jste hráli Warcraft III a možná jste se dostali i k jeho modifikaci zvané Castle Fight. Tvůrci ze studia Broken Games určitě, jelikož jejími principy se inspirovali při tvorbě své prvotiny Rise of Legions. Jak se jim to povedlo, můžete právě teď zjistit na vlastní kůži.

Rise of Legions už vyšla na Steamu, ale zatím jen v předběžném přístupu, který odhadem tvůrců potrvá do letošního léta. Nicméně hra je a vždy bude free-to-play, takže si ji můžete nejprve vyzkoušet a až pak se rozhodnout do ní investovat. Mikrotransakce vás dostanou ke skinům jednotek nebo vám odemknou karty rychleji než prosté hraní.

V jádru jde o kartami řízený tower defense se silným důrazem na deckbuilding, tedy stavbu balíčku. Aktuálně jsou k dispozici tři legie, každá v jiné barvě s jiným zaměřením, a je jen na vás, zda svůj balíček udržíte v jedné z nich, nebo zda ho rozprostřete mezi dvě (tři a víc zjevně nepřipadají v úvahu).

zdroj: Archiv

Rise of Legions slibuje rychlé zápasy jeden na jednoho, které by měly trvat kolem deseti minut. V předběžném přístupu je i PvE s pěti obtížnostmi, ale hodnocené zápasy a mód dva na dva teprve přibudou spolu s dalšími legiemi a skiny.

Pokud hledáte instantní strategické duely a baví vás tvořit karetní balíčky, běžte na Steam a dejte Rise of Legions šanci. A pokud máte podobně naladěné kamarády, můžete si dát bitvu i s nimi nebo se v kooperaci pustit proti bossům.

Nejnovější články