Total War: Arena spouští otevřenou betu a přidává do hry Kartágo
zdroj: tisková zpráva

Total War: Arena spouští otevřenou betu a přidává do hry Kartágo

23. 2. 2018 12:16 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Kam se člověk podívá, tam na něj vybafne nějaký Total War. Relativně nedávno vyšel druhý Warhammer, brzo se vydáme za Alfrédem Velikým, pak nás čeká Čína, ale mezi tím vším se ukrývá ještě jeden rodinný přírůstek. Někteří pravověrní stratégové by ho označili za ošklivé káčátko, protože je bezpochyby mnohem arkádovější než jeho sourozenci a soustředí se výhradně na multiplayer. Řeč je o Total War: Arena, která včera spustila otevřenou betu a přidala do hry Kartagince.

Až dosud jste si mohli vybrat mezi třemi antickými frakcemi, Řeckem, Římem a barbary (tam patří Keltové a Germáni), ale teď přichází i Hannibal a jeho bratr Hasdrubal. Nesou s sebou nové jednotky, z nichž tou nejpřitažlivější jsou určitě sloni. Ti budou schopní rozrazit řady nepřátel, nemůžete je obklíčit, jsou odolní a mnohem méně roztomilí než hodní sloníci v zoo.

zdroj: Creative Assembly

Online bitvy 10 proti 10, v nichž každý hráč ovládá pouze několik málo jednotek a podporuje je rozkazy a speciálními schopnostmi svého vybraného generála, tak budou obohaceny nejen o severoafrické impérium, ale snad i o nášup nových hráčů. O hru se jakožto vydavatel stará Wargaming, studio vyvíjející World of Tanks, a kdyby se Caesarovi a spol. dostalo aspoň zlomku popularity ocelových strojů na smrt, v Creative Assembly by z toho jistě měli radost.

Zapsat se do bety a stáhnout hru si můžete tady. Konečné datum vydání zatím nebylo stanoveno, ale veškerý postup z bety se vám následně přenese do plné hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články