zdroj: Activision

Tony Hawk míří na novou generaci konzolí i na Switch

24. 2. 2021 11:25 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Loňský remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 patří k nejlepším hrám, co se v roce 2020 urodily a pro pamětníky zlatých časů série představuje neskutečnou nostalgickou jízdu. Až dosud byl dostupný na PC a minulé generaci konzolí, již brzy ale expanduje i na další platformy.

Vydavatelství Activision totiž oznámilo nejen verzi pro konzole nové generace, ale i port na Nintendo Switch. Ten by měl dorazit ještě v průběhu letošního roku. Konkrétní datum bohužel zatím není známo, ostatně ani o žádné další detaily se společnost v tiskové zprávě nepodělila. 

V případě verzí pro PlayStation 5 a Xbox Series X a S je situace o něco lepší. Můžeme se těšit na nativní 4K při 60 PFS, případně až 120 snímků za vteřinu při rozlišení 1080p. Kromě toho se dočkáme ostřejších stínů, lepších odrazů, vyšších rozlišení textur a dalších grafických upgradů. 

Na rozdíl od řady jiných her, které se next-gen updatu dočkávají zdarma, si Activision nechá od stávajících majitelů při přechodu na novou generaci zaplatit. Podobně jako v případě Call of Duty: Black Ops Cold War si budou muset pořídit speciální Cross-Gen Deluxe Bundle za 10 dolarů.

Kromě grafických vylepšení dostane nová verze řadu bonusů, jako jsou retro skiny pro skejťácký ansámbl, speciální nové prvky do editoru skateparku a nového jezdce jménem Ripper. Next-gen verze hry bude k dispozici 26. března.

Nejnovější články