The Division 2 v březnu zamíří do horkého Washingtonu
zdroj: tisková zpráva

The Division 2 v březnu zamíří do horkého Washingtonu

11. 6. 2018 1:48 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V multiplayerové střílečce The Division jste se prodírali zasněženým New Yorkem, ale v konečně oficiálně oznámeném pokračování se připravte na úplně jiné prostředí. The Division 2 se odehrává ve Washingtonu, a dá-li se soudit z prvních záběrů z hraní, vypadá to tentokrát na parné léto. Datum vydání pak bylo stanoveno na březen příštího roku.

Při sledování gameplaye jsme se shodli, že druhá Division vypadá moc hezky, o dost míň jednotvárně než věčně bílé Velké jablko. Navíc se podíváte i na palubu padlého Air Force One, kde na vás bohužel nevyskočí Harrison Ford a nevyhodí vás ze svého letadla tak, jako ve stejnojmenném filmu.

Místo toho si na hráče ve videu počíhala skupinka drsných přeživších včetně jednoho v pořádném brnění, za které by se nestyděl ani Ned Kelly. Kdo čekal od pokračování větší příklon k realismu, toho musely nové záběry zklamat – stále platí, že do nepřátel musíte vysolit kilogramy olova, aby konečně padli na zem a z kapes se jim vysypal šťavnatý loot.

zdroj: Archiv

Takže vlastně vůbec nic překvapivého, a to nevadí. Pro vážně krásnou kooperační (a určitě do nějaké míry i kompetitivní) střílečku se místo na trhu vždycky najde, zvlášť když vás k sobě připoutá příslibem stále nové kořisti, kterým hráčům před tolika lety učarovalo třeba Diablo.

The Division 2 vyjde 15. března příštího roku, a kdo ještě nehrál ani jedničku, má teď ideální šanci to napravit. První díl totiž rovnou vyšel v rámci předplatného Xbox Game Pass za 149 korun měsíčně. Ve stejném programu seženete všechny nové hry Microsoftu a k nim víc než stovku starých. Do nabídky nově kromě The Division přibyl i Fallout 4 a The Elder Scrolls Online.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články