Tento měsíc si v Game Passu zahrajete Far Cry 6, Remnant II i SteamWorld Build
zdroj: Ubisoft

Tento měsíc si v Game Passu zahrajete Far Cry 6, Remnant II i SteamWorld Build

3. 12. 2023 12:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Předplatné Xbox Game Pass se tento měsíc rozroste o řadu her, včetně novinek, oblíbených titulů a velkých blockbusterů. Už od čtvrtka můžete hrát soulslike střílečku Remnant: From the Ashes a její pokračování Remnant II na konzolích, PC i cloudu.

zdroj: Gunfire Games

V pátek pak do předplatného přibyla liščí adventura Spirit of the North a budovatelská strategie SteamWorld Build. Další na řadě jsou šermovací akce s roboty Clone Drone in the Danger Zone (5. prosince), polární dobrodružství Lary Croft Rise of the Tomb Raider (5. prosince), kovářský simulátor života While the Iron's Hot (5. prosince), kooperace se zombíky World War Z: Aftermath (5. prosince), poťouchlý kozí simulátor Goat Simulator 3 (7. prosince), budovatelská strategie Against the Storm (8. prosince) a konečně pohádka o cínovém vojáčkovi Tin Hearts (12. prosince), jak oznamuje Microsoft na webu Xboxu.

Největším kouskem je ale bezpochyby loňské Far Cry 6, které bude k dispozici od 14. prosince. A jakkoliv o něm můžeme říkat, že je už okoukané a rutinní, pořád jde o solidní a zábavnou akci v otevřeném světě. A když bude něco takového k mání v rámci předplatného? Proč to nezkusit…

Členové základní verze Game Passu s názvem Core se od 6. prosince dočkají nových přírůstků v čele s hrami Chivalry 2 a Totally Reliable Delivery Service. Součástí aktualizace jsou také bezplatná DLC a updaty jako Teamfight Tactics: Remix Rumble a Fallout 76: Atlantic City - Boardwalk Paradise.

Z Game Passu hry ale také mizí a tentokrát se budeme muset rozloučit s kousky jako Chained Echoes, Opus Magnum, Potion Craft: Alchemist Simulator nebo Rubber Bandits. Microsoft hry z Game Passu odstraní 15. prosince.

Nejnovější články