Techland doporučuje fanouškovský mod Harran the Ride pro Dying Light
zdroj: tisková zpráva

Techland doporučuje fanouškovský mod Harran the Ride pro Dying Light

6. 1. 2016 11:37 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci z Techlandu moc dobře ví, že na komunitě záleží. Moderské nástroje pro PC verzi Dying Light proto uvolnili krátce po vydání hry, což nese sladké ovoce. Komunita okolo hry jen bují (workshop stránka hry na Steamu čítá již přes dvě stovky položek) a vývojáři navíc nejšikovnější modery všemožně podporují a motivují, třeba skrze takovéto soutěže. Momentálně ovšem doporučují modifikaci Harran the Ride, která přináší novou mapu a porci obsahu navíc.

Netradiční na mapě je zasazení do zábavního parku. Pokud jste viděli černou komedii Zombieland, tak možná tušíte, co lze na takovém místě s několika mozkožrouty provádět za vylomeniny. Mapa navíc meze obvyklé kvality hráčských modifikací překračuje i v řadě jiných ohledů, jak zdůrazňuje producent Dying Light Tymona Smektały:

„Ohromila nás produkční hodnota a obecně schopnosti tvůrce! Tahle věc má cutscény, vlastní zbraně, dabing, sběratelské předměty a vše ostatní, co lze očekávat od plnohodnotného DLC. Přichází dokonce s vlastním trailerem. Nemohli jsme uvěřit, že se jedná o práci jediného člověka a museli jsme se o to s vámi podělit,“ stojí v tiskové zprávě.

Jestli budete z mapy Harran the Ride stejně odvaření, jako tvůrci z Techlandu, dopředu říci nelze. Musíte si ji stáhnout na Steamu a sami zjistit, jestli je dílo uživatele s nickem Cabozzl opravdu tak boží, nebo si tu jenom někdo malinko zapřeháněl...

Nejnovější články