Spojení online střílečky a deskovky zní podivně, ale Keystone má dokázat, že jde o dobrý nápad
zdroj: tisková zpráva

Spojení online střílečky a deskovky zní podivně, ale Keystone má dokázat, že jde o dobrý nápad

24. 5. 2017 11:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Současný trh s online střílečkami sice není úplně přesycený, ale Overwatch v něm jasně dominuje. Komu by ale nestačila týmovka od Blizzardu, možná přijde vhod letos vycházející i slibně vypadající LawBreakers od Cliffa Bleszinského. A pokud ani ta není podle vašeho gusta, možná hledáte něco jako Keystone. Jde o online střílečku s prvky deskových her, za níž stojí tvůrci Warframe, a která se právě chystá do uzavřené bety.

Do bety se ještě můžete přihlásit a možná vás tvůrci vyberou do první vlny, která poběží tento víkend od pátku do pondělí. Keystone nabídne retro-pulpovou atmosféru 70. let minulého století a zatím ne příliš specifikovaným způsobem smíchá videoherní styl s tím z deskových her. Ve hře se v roli různých humanoidů, ať už lidí nebo emzáků, vydáte na výlet napříč multiversem, které začíná prvním čtverečkem desky stolní hry.

Po cestě si budete stavět vlastní balíček karet, který vás v akčních přestřelkách zásobí užitečnými bonusy, schopnostmi a zbraněmi. Správně postavený balíček bude klíčem k úspěchu, kdy záleží na dostatečné zásobě zdrojů a správném načasování hraní karet. Do boje se můžete pustit úplně sami, nebo po boku přátel, kde asi bude třeba přizpůsobit balíčky jeden druhému. Samotná akce pak probíhá z pohledu vlastních očí.

Keystone zdroj: tisková zpráva

První uzavřená beta poběží od 26. do 29. května, ale rozhodně nebude poslední. Datum vydání zatím není nijak specifikováno. Co se týče platebního modelu, vzhledem k předešlému úspěchu studia Digital Extremes ve formě free to play titulu Warframe, a tomu, že na oficiálních stránkách hru označují jako "free", je celkem jisté, že opět bude free to play. 

Nejnovější články