The Amazing Eternals

The Amazing Eternals

Články

Warframe přidává lodní bitvy a další otevřenou oblast

Studio Digital Extremes už léta žije ze stále populární free-to-play akce Warframe, která se i po pěti letech na trhu drží v top pěti nejhranějších hrách na Steamu. Tvůrci své kooperativní sci-fi udržují při životě obrovskými updaty, které čas od času změní zavedená pravidla k nepoznání. Zároveň zkouší i nové tituly, ale v případě multiplayerové střílečky s kartami The Amazing Eternals jim to bohužel nevyšlo.

Multiplayer akce The Amazing Eternals připomíná Overwatch - brzy proběhne uzavřená beta

O hře Keystone jsme poprvé psali již před třemi měsíci, jenže tehdy ještě nebylo k dispozici žádné video a informace také nebyly zrovna nejpřesnější. S přejmenováním hry na The Amazing Eternals však přišla i slušná dávka záběrů přímo ze hry, ze kterých si každý snadno udělá vlastní obrázek o novince od tvůrců Warframe.

Spojení online střílečky a deskovky zní podivně, ale Keystone má dokázat, že jde o dobrý nápad

Současný trh s online střílečkami sice není úplně přesycený, ale Overwatch v něm jasně dominuje. Komu by ale nestačila týmovka od Blizzardu, možná přijde vhod letos vycházející i slibně vypadající LawBreakers od Cliffa Bleszinského. A pokud ani ta není podle vašeho gusta, možná hledáte něco jako Keystone. Jde o online střílečku s prvky deskových her, za níž stojí tvůrci Warframe, a která se právě chystá do uzavřené bety.