zdroj: FuturLab

Spláchněte Chaos v netradiční spolupráci PowerWash Simulatoru a Warhammeru

20. 2. 2024 10:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Temná a špinavá vzdálená budoucnost 41. milénia bude díky vám moct být o něco… méně špinavá. Vývojáři z FuturLab konečně odhalili své DLC pro PowerWash Simulator s tematikou Warhammeru 40,000 a upřesnili, co přesně v něm bude čelit vaší vapce.

Ujmete se v něm jednoho z tech-kněží organizace Adeptus Mechanicus, vyzbrojeného speciální tlakovou myčkou MKII Aqua-Santica Arquebus. V očistné lázni, tentokrát bez plamenů, můžete k dechberoucímu lesku dovést hned pět ikonických, blátem a bitvami zocelených výdobytků nejmodernější techniky Impéria. Od pozemních tanků Terminus Ultra a Rogal Dorn, přes obrněné obleky Deathwingů a Hawkshroudů, až po letoun Thunderhawk v barvách Blood Angels.

Rozšíření s názvem Warhammer 40,000 Special Pack bude dostupné na PC, Switchi i Xboxu a PlayStationu obou generací za zhruba 200 korun. Do cídění ve jménu Císaře se budete moct pustit už 27. února.

„Hra, která vytěžuje trend ‚uspokojivých‘ činností. Když už máte všeho dost, poslouží PowerWash Simulator jako balzám na duši, přitom se u něj ale nezačnete po chvíli nudit,“ popsal PowerWash Simulator loni v recenzi Dominik Valášek a já bych se pod jeho verdikt podepsala. Virtuální uklízení ještě nikdy nebylo tak uklidňující!

Nejnovější články