zdroj: Rare

Sea of Thieves uvádí nový typ obsahu: Každý měsíc zažijete nové příběhové dobrodružství

19. 2. 2022 10:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Rare nehodlá ani v roce 2022, tedy čtyři roky po vydání Sea of Thieves, brzdit s dodatečným obsahem. Kromě toho, že se nadále můžete těšit na další sezóny, se právě rozjíždí nový projekt dobrodružství, který má být mnohem víc zaměřený na příběhovou stránku pirátského multiplayeru.

První dobrodružství nazvané Shrouded Islands: A Sea of Thieves Adventure vás seznámí s tajemnou Belle a nechá vyšetřit záhadnou mlhu zahalující ostrůvky Golden Sands Outpost. Času není nazbyt, jelikož toto nové dobrodružství je dostupné coby časově omezená událost jen do 3. března.

Tvůrci hodlají ve vydávání těchto příběhů v průběhu roku pokračovat, přičemž nové dobrodružství byste měli absolvovat zhruba jednou za měsíc. Vždy na jeho dokončení budete mít zhruba dva týdny. Jak už zaznělo, dobrodružství nenahradí klasické sezóny, které budou nadále plodit dodatečný obsah zdarma.

V pořadí šestá sezóna odstartuje v březnu a bude se tentokrát točit okolo mořských pevností, jejichž poklady hlídají kapitáni velící vlastní posádce duchů. Proč se tyto pevnosti zničehonic objevují nad hladinou? Na to vám časem odpoví právě série chystaných příběhových dobrodružství. Další informace o letošních novinkách v Sea of Thieves najdete na oficiálním webu.

Nejnovější články