S aktuální hrou zdarma od Epicu se postavíte bohům a příští týden celému vesmíru
zdroj: Deep Silver

S aktuální hrou zdarma od Epicu se postavíte bohům a příští týden celému vesmíru

7. 1. 2022 10:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vánoční dvoutýdenní nálož her zdarma v Epicu je za námi, a vracíme se tak k obvyklému modelu zpravidla jedné hry za týden. Tentokrát budete z návštěvy obchodu odcházet s roguelike akcí Gods Will Fall.

V této hře ztělesňujete poslední naději lidstva. Jakožto odvážný válečník si dáváte nemalý cíl – ukončit trýzeň lidské rasy způsobovanou nejrůznějšími bohy. Osobně musíte každého z nich navštívit v jeho temném doupěti a po zlém mu vysvětlit, kdo je tady skutečným pánem.

Vzhledem k tomu, že je Gods Will Fall roguelike, se dá předpokládat, že se vám úkol nepodaří splnit napoprvé. Třeba proto, že vám daný hrdina vůbec nesedne. Naštěstí si můžete pro opakovaný pokus vybrat jednoho z osmi válečníků, každého třímajícího unikátní zbraň.

Hra Gods Will Fall je dostupná zdarma v Epic Games Storu do příštího čtvrtka, kdy ji vystřídá vesmírná 4X strategie Galactic Civilizations III. Pokud je to váš rest, jedná se o ideální příležitost jeho dohnání, jelikož tvůrci již loni v květnu oznámili blížící se pokračování Galactic Civilizations IV.

Nejnovější články