zdroj: THQ Nordic

RPG Expeditions: Rome sice nevyvinuli za den, ale už víme, kdy vyjde

7. 12. 2021 17:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci výborných tahových RPG Expeditions: Conquistador a Expeditions: Viking budou mít přes Vánoce asi pořádně napilno. Krátce po nich totiž vyjde třetí díl série Expeditions: Rome, který nás zavede do antického Říma, ale nejen tam.

Události hry se odehrávají za dob Julia Caesara, který pravděpodobně sehraje v ději jistou roli. Nicméně tvůrci vám nehodlají svazovat ruce a jakožto legát ocitající se v politických intrikách můžete svou věrnost vložit do rukou někoho jiného.

Nebudete totiž putovat jen po Itálii, ale zavítáte kupříkladu do Egypta, kde se můžete spřáhnout s Kleopatrou, případně se v Galii dáte dohromady s Vercingetorixem. Vaše pouť vás zavede i do Řecka.

Hru vedle putování naplňuje sběr surovin, crafting, levelování postavy, nabírání nových členů do party, správa legie a v neposlední řadě tahové souboje. Dokončení hry by vám mělo zabrat slušných 40 hodin, přičemž nebude chybět obsah pro jejich natažení.

Expeditions: Rome bude jednou z prvních větších her, které otevřou rok 2022. Dočkáme se jí již 20. ledna a pouze na počítačích.

Nejnovější články