zdroj: Frontier Developments

Rozšíření Horizons pro Elite Dangerous je odteď zdarma

29. 10. 2020 17:05 | Novinky | autor: Pavel Makal |

V herním průmyslu se hodně mluví o Star Citizenu od Chrise Robertse a jeho týmu, což dává smysl, protože jde o možná ten nejambicióznější herní projekt všech dob. Neměli bychom ale zapomínat na konkurenční vesmírné dobrodružství Elite Dangerous, které vstoupilo na Kickstarter o rok později, ale už je hotové a vývojáři z Frontier Developments na něm stále pracují. Pokud se chcete do olbřímího herního vesmíru vydat, mají pro vás nyní velmi dobrou zprávu.

Dochází totiž ke sloučení základní hry a rozšíření Horizons, což v praxi znamená, že majitelé Elite Dangerous, kteří si Horizons dosud nepořídili, dostanou jeho obsah zdarma. Díky němu nyní mohou vstupovat na povrch planet, zkoumat jejich tajemství a vyrábět vzácné mocné zbraně. Rovněž mohou rozšířit své zážitky ze hry pro více hráčů díky systému Multicrew, který umožňuje stát se členem posádky na cizí lodi.

Zkrátka ovšem nepřijdou ani ti, kteří do Horizons v minulosti investovali. Vývojáři jejich loajalitu odmění exkluzivním Azura Paint Job, tedy skinem pro lodě, který bude dostupný pro všech 41 vesmírných plavidel.

Nejnovější články