zdroj: Nacon

RoboCop s tváří Petera Wellera příští rok udělá v Detroitu pořádek

8. 7. 2022 12:35 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Během včerejšího streamu společnosti Nacon vyplavaly na světlo světa první záběry z loni oznámené střílečky RoboCop: Rogue City. Tu připravují vývojáři ze studia Teyon, kteří v minulosti vyrobili třeba Terminator: Resistance (a při pohledu na RoboCopa vám to musí být dokonale jasné).

Rogue City se vrací ke kořenům značky a do hlavní role obsazuje původního filmového RoboCopa Petera Wellera, který ikonickému policajtovi propůjčuje podobu i hlas. Podíváme se do retrofuturistického Detroitu, který trpí nezvladatelnými vlnami zločinu a policejní složky ovládne korporace Omni Consumer Products. Jedním z jejích výrobků je i samotný RoboCop.

Ačkoli traileru rozhodně nechybí atmosféra a fanoušci předlohy si zřejmě přijdou na své, podobně jako zmíněný Terminator působí Rogue City spíše jako budgetová střílečka průměrných kvalit. Zároveň jsme v záběrech z hraní mohli vidět v akci výhradně RoboCopovu typickou pistoli Auto 9 (kterou mimochodem používal i tvrďák Rex "Power" Colt ve Far Cry 3: Blood Dragon), uvidíme tedy, zda bude arzenál skutečně takto limitovaný.

RoboCop: Rogue City má nicméně ještě čas nějaké ty ostré hrany obrousit, termín vydání je stanoven na příští červen. Kromě PC hra dorazí i na současnou generaci konzolí.

Nejnovější články