Reboot Saints Row se odkládá. Zásadními změnami ale neprojde
zdroj: Volition

Reboot Saints Row se odkládá. Zásadními změnami ale neprojde

18. 11. 2021 12:10 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Volition odkládá restart populární série městských akcí Saints Row na 23. srpna 2022. Od původního data vydání se tím odchýlí o šest měsíců. Oznámil to kreativní šéf projektu Jim Boone.

„Naší prioritou je vytvořit tu nejlepší hru v sérii Saints Row, a pokud bychom ji vydali v původně stanoveném termínu, nesplnila by standardy, které jsme si pro sebe nastavili, vy je očekáváte a zasloužíte si je,“ píše Boone v dopisu fanouškům. „Náš tým potřebuje víc času, aby naplnil svou vizi. Ladíme nějaké drobnosti, příliš se toho ve hře nezmění nad rámec obecné kvality a finálních úprav.“

Příběh ani postavy se kupříkladu měnit nebudou, stále se stanete šéfy gangu 3rd Street Saints v pouštním městečku Santo Ileso a přilehlém okolí.

Boone také přiznává, že podcenili dopady, které na projekt nakonec měla pandemie covidu, a to přestože se tým na domácí podmínky adaptoval poměrně rychle a nijak neustrnul v produktivitě.

Tímto odkladem Saints Row uvolní pozici v poměrně našlapaném únoru, na který se z AAA titulů chystá Elden Ring, Dying Light 2, Horizon Forbidden West nebo třeba obří rozšíření pro Destiny 2, The Witch Queen.

Saints Row vychází v létě příštího roku na PC (exkluzivně pro Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Nejnovější články