zdroj: Sega

Pokračování úspěšné yakuzovské detektivky Judgment vyjde ještě letos

10. 5. 2021 10:01 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Judgment byla detektivně zaměřená akční adventura zasazená do univerza výborné Yakuzy, z něhož čerpala mnohé. Přidala ale i vlastní prvky, zapůsobila dějem a okouzlila novým charismatickým hrdinou. Zabodovala nejen u kritiků, ale i u hráčů, a vysloužila si tak právo na to, stát se vlastní sérií po boku Yakuzy. Letos očekávejte její druhý díl Lost Judgment.

Na scénu se vrátí stejné soukromé očko Jagami Takajuki, kterého čeká pořádně zapeklitý případ. Policista Akihiro Ehara je obviněn ze sexuálního obtěžování ženy v přeplněném vlaku, ale ve chvíli, kdy je vynesen jeho rozsudek, překvapí celý soud informací o nedávné vraždě jistého pána, který před čtyřmi lety přiměl jeho syna k sebevraždě.

K vraždě této osoby došlo přesně ve chvíli, kdy Ehara obtěžoval zmíněnou ženu, tudíž nemůže být vrahem. Může ale být strůjcem vraždy. Sexuální obtěžování by v takovém případě byla skvělá zástěrka a alibi. Taková zápletka si žádá tu největší kapacitu – Jagamiho.

Vlastní vyšetřování rozjedete v Lost Judgment 24. září na PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Vydavatel SEGA prozradil PC Gameru, že v tuto chvíli není v plánu verze pro počítače. Ostatně ani původní Judgment na PC ještě nevyšel, přestože Yakuza se své nálepky exkluzivity PlayStationu zbavila už dávno.

Níže můžete zhlédnout půlhodinku z představení hry, která je vyplněná rozhovory s tvůrci a několika málo záběry přímo z hraní:

Nejnovější články