Podívejte se na první trailer k Assassin’s Creed Valhalla
zdroj: Ubisoft

Podívejte se na první trailer k Assassin’s Creed Valhalla

30. 4. 2020 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera jste už od dvou hodin odpoledne mohli sledovat australského umělce Kodeho Abda alias BossLogica, který po osmi vyčerpávajících hodinách dokreslil první oficiální obrázek lákající na nový díl série Assassin’s Creed s podtitulem Valhalla. Ujmeme se v něm jednoho z vikinských dobyvatelů, kteří na drakkarech přijeli plenit a pálit středověkou Anglii.

Assassin's Creed Valhalla se – jak už název napovídá – vydá mezi Vikingy, konkrétně do 9. století našeho letopočtu a vypravíte se v něm ze Skandinávie na Britské ostrovy v roli nebojácného seveřana Eivora, respektive seveřanky, jelikož volba pohlaví se od minulého dílu nevytratila. Rovněž mořeplavba a námořní bitvy budou opět hrát nemalou roli.

O hře vylezla slušná várka konkrétních informací o změnách v soubojovém systému, zajímavých vedlejších aktivitách, příběhu a dalších prvcích, o kterých právě teď sepisujeme podrobný článek. Takže chviličku vydržte.

Assassin's Creed Valhalla vyjde koncem letošního roku na počítačích, Stadii, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X.

zdroj: Ubisoft

Nejnovější články