zdroj: Digital Extremes

Podívejte se na 20 minut z hraní černobílého rozšíření The Duviri Paradox pro Warframe

18. 7. 2022 13:02 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V rámci proběhlého TennoConu oznámilo studio Digital Extremes nejen novou hru Soulframe, ale ukázalo také chystané novinky pro devět let staré sci-fi Warframe. Jednou z nich je 20minutová ukázka z chystaného rozšíření The Duviri Paradox, které by mělo vyjít koncem roku.

The Duviri Paradox přinese další otevřený svět podobně jako předešlá rozšíření Plains od Eidolon a Heart of Deimos, přičemž tentokrát člověka na první pohled zaujme barevná paleta, kterou v ukázce tvoří téměř výhradně odstíny šedé.

Celé to působí jako jakýsi sci-fi Divoký západ, kde se coby takzvaný Drifter pokusíte osvobodit z nekonečné smyčky, v níž po smrti přichází znovuzrození. V říši ovládané Dominem Thraxem nemůžete umřít, jinými slovy Digital Extremes se s rozšířením The Duviri Paradox rozhodli prozkoumat taje žánru roguelite.

zdroj: Digital Extremes

Po smrti se nebudete vracet na úplný začátek, ale k jednomu z checkpointů, které jste dříve aktivovali. S průzkumem světa bez barev vám pomohou nové perky zvané Decree, jimiž si vylepšíte postavu podle svých představ.

The Duviri Paradox není jediným chystaným obsahem pro Warframe. Tím dalším je update Veilbreaker, který vás vyšle na nový úkol v kůži vracející se legendy Kahla-175. Update dále vrátí do hry archonské bossy posílené pro účely kooperativního hraní a obléknete si v pořadí již padesátý oblek Styanax inspirovaný řeckými šampiony.

zdroj: Digital Extremes

Tvůrci během TennoConu dále prozradili, že část týmu poslední rok zkoumá a testuje způsoby hraní napříč platformami, stejně jako plánují časem zprovoznit i přenos postupu hrou mezi platformami, s čímž souvisí i příprava mobilní verze hry Warframe. Komunitní testování cross-playe a cross-savů by mělo začít ještě letos.

Další informace z TennoConu hledejte zde.

Nejnovější články