Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se dvěma trailery

28. 3. 2013 7:51 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Došlo k očekávanému - z Phantom Pain se vyklubal Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. A co bude s Ground Zeroes? Klid, žádná panika, Ground Zeroes bude také součást MGS5, i když je to trošku složitější. Ground Zeroes bude předehra k Phantom Pain, ale není úplně jasné, zda to bude jedna hra se dvěma částmi, nebo dva samostatné tituly, protože PR Konami Jay Boor se do toho poněkud zamotal. Ale Kojimovi se musí nechat, že zase přišel, přivezl s sebou trailer, opepřil ho záběry ze hry a člověk má chuť křičet „shut up and take my money“.

Protože trailer je prostě luxusní. Tečka. Sledujeme Naked Snakea během záchranné operace, speciálové FOXu kolem něj padají jako mouchy a k tomu hra skvěle vybraná skladba. Pak už se objevují známé nemocniční záběry a trocha toho fantaskního prchání Snakea v deliriu. Naked Snake přišel v kómatu o celých devět let, přišel o ruku, velkou část svých schopností a na videu utíká z nemocnice. Vlastně většinu videa tvoří plazící se zdrogovaný Snake s pořádně atrofovanými svaly. Ale pár skvělých momentů najdete i zde. 

...

Bohužel, už se nevrátí dabér David Hayter, který to potvrdil na svém Twitteru. Naopak v roli tajemného zafačovaného společníka se zadnicí vykukující z nemocničního anděla uslyšíte známého herce Kiefera Sutherlanda. Metal Gears Solid 5: The Phantom Pain bude hrou s otevřeným světem, tvůrci chtějí, aby měl hráč víc svobody. Představena bude nová frakce, Diamond Dogs. Videa zároveň ukazují naprosto úžasně vypadající FOX Engine. Mimochodem, tohle není next-gen only titul, hra vyjde na X360, PS3 a Kojima se zmínil, že demonstrace běžela na PC, takže ani tady není nic ztraceno, byť tahle platforma potvrzená nebyla.

Teoreticky samozřejmě může být hra oznámena i na PS4 a další Xbox, to se asi ukáže na E3. Kojima na předváděčce ukázal několik příkladů, jak FOX Engine funguje a výsledný dojem prý byl skvělý. O mnoho více toho zatím nevíme. Americká pobočka Kojima Productions LA byla potvrzena s červenou variantou klasického Kojima Productions a byly spuštěny oficiální stránky. Nevím jak vy, ale já se opravdu těším.

...

Nejnovější články