Nemrtví zaplaví Diablo III již příští týden v DLC Rise of the Necromancer
zdroj: tisková zpráva

Nemrtví zaplaví Diablo III již příští týden v DLC Rise of the Necromancer

21. 6. 2017 10:33 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera bylo na pořadu dne Diablo II a jeho možný remaster a dnes o sobě dává vědět jeho mladší bratříček Diablo III. Do toho totiž co nevidět zavítá hráči tolik žádaná třída Necromancer ve formě DLC. Necromanceři se poprvé objevili v Diablu II a dle slov Mika Morhaima, CEO Blizzardu, jde o jedno z nejčastěji žádaných klasických povolání. „Pracovali jsme opravdu tvrdě, abychom zachytili pravou podstatu této ikonické třídy a přitom využili všech výhod Diabla III,“ dodává Mike.

Necromancer se objeví v online obchodech pod názvem Rise of the Necromancer a kromě samotné třídy se čtyřmi sety vybavení, se můžete těšit na kosmetická křídla strážce krypty, napůl proměněného golema jako vašeho peta, vlajky, portréty, dvě nové osobní truhly (pouze na PC), dva sloty pro postavy a další drobnosti. Všechny novinky jsou přehledně představeny v traileru níže.

zdroj: Archiv

Diablo III: Rise of the Necromancer dorazí již 27. června na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One za 15 dolarů. Pro Diablem nepolíbené konzolisty je připravena Eternal Collection se základní hrou, datadiskem Reaper of Souls a Rise of the Necromancer se sníženou cenou za 40 dolarů (původně 60).

Nejnovější články