zdroj: Amazon

Nechte se nalákat na MMORPG New World skrze prohlídku herního světa

31. 5. 2021 17:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Očekávaného MMORPG New World od Amazonu bychom se konečně měli dočkat 31. srpna. Tedy za předpokladu, že nedojde ke čtvrtému odkladu v pořadí. Ale jen ať si tvůrci dají na čas, protože vážně nechceme další fiasko jako v případě všech ostatních her, na kterých studia Amazonu dosud pracovala… (Pamatujete na Crucible?) Pokud se těšíte se na New World, pak si jistě užijete nový trailer.

V nové sérii videí nazvaných Touring Aeternum se blíže podíváme na herní svět. První z těchto avizovaných videí se věnuje lokaci Windsward, ve které započne váš přerod z naprostého nuzáka v obávaného bojovníka. Město Windsward Town se stane vaším hlavním útočištěm, odkud budete vyrážet na výpravy do blízkého okolí.

V okolí se setkáte s divokou zvěří a budete-li chtít, můžete se pustit do lovu králíků, vysoké, ale třeba i do i rybolovu, čímž si zajistíte nějaké ty důležité suroviny. Ale ne všichni obyvatelé lesa jsou neškodní. Dojde i na vlky a pumy, kteří se nedají bez boje.

Při procházkách krajinou narazíte na další osídlené oblasti jako farmy a mlýny, ale najdou se i pevnosti, o něž můžete svést líté boje v PvP bitvách. A pokud se rozhodnete vyrazit ještě dál, narazíte na temnou, zkaženou zem plnou zmutovaných bytostí.

Tak co, už se těšíte, až se po Windswardu sami projdete, nebo cítíte, že New World bude jen dalším herním fiaskem od Amazonu?

Nejnovější články