Nabídku PlayStation Plus rozšíří filmy. Zatím jen v Polsku
zdroj: Sony

Nabídku PlayStation Plus rozšíří filmy. Zatím jen v Polsku

23. 4. 2021 13:40 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Předplatné PlayStation Plus umožňuje uživatelům především využívat online multiplayer na konzolích od Sony, nabízí možnost zálohovat si uložené pozice v cloudu a v neposlední řadě také hráče každý měsíc zásobuje staršími i čerstvými tituly, které si mohou zařadit do své herní knihovničky.

S příchodem PlayStation 5 navíc na této platformě mají předplatitelé k dispozici kolekci vybraných titulů z PS4, který jim má usnadnit přícho na novou generaci a měli nějaké ty hry do začátku, když už je těch nových tak málo. Jak se ale zdá, brzy bude služba ozvláštněna ještě víc.

Jak informoval web VGC, na oficiálním webu polské Sony se totiž objevilo záhadné logo PlayStation Plus Video Pass a vysvětlení na sebe nedalo dlouho čekat. Předplatitelé služby dostanou k dispozici menší knihovnu filmů a seriálů bez nutnosti platit cokoli navíc. Služba od včerejška běží, zatím ale právě jen v Polsku.

PS Plus Video Pass zdroj: Sony   PS Plus Video Pass zdroj: Sony

Naše severní sousedy si v Sony pro roční testovací období vybrali především proto, že se zde VoD služby těší značné popularitě, ale i díky velmi vokální aktivitě polských hráčů na sociálních sítích. Uvidíme, za jak dlouho (a jestli vůbec) bude Video Pass dostupný třeba i u nás.

Mezi patnáctku nabízených filmů a šestici seriálů patří třeba první díl Mizerů z roku 1995, moje oblíbená komedie Buchty a klobásy s perverzními potravinami v hlavních rolích nebo šest sezón Community.

Nejnovější články