Na taktické bitvy s hrdiny od Marvelu si počkáme. Midnight Suns se odkládá
zdroj: Firaxis

Na taktické bitvy s hrdiny od Marvelu si počkáme. Midnight Suns se odkládá

4. 11. 2021 10:54 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před více než dvěma měsíci přišli tvůrci Xcomu ze studia Firaxis Games s oznámením nové taktické hry Midnight Suns zasazené do univerza Marvelu. Ze hry se posléze vyklubalo tahové bitkaření ovládané kartami, kterého se účastní takové hvězdy jako Kapitán Amerika, Iron Man, Doctor Strange, Ghost Rider či Blade.

Vzhledem k tomu, že se jedná o karetní hru, museli tvůrci krátce nato zareagovat na obavy hráčů, že si budou muset přes mikrotransakce dokupovat kartičky. Nic takového od hry nečekejte. Skutečné peníze utratíte tak maximálně za nové oblečky vašich hrdinů, které nebudou mít dopad na hru.

Velmi milým překvapením bylo okamžité oznámení data vydání. To připadalo na březen příštího roku, tedy neměli jsme na hru čekat moc dlouho. Ale jak se ukázalo, bylo to moc ukvapené rozhodnutí.

Tvůrci zjistili, že tento šibeniční termín ani náhodou nestíhají a nově vám na Twitteru slibují obšírnou druhou polovinu roku 2022. Čas prý využijí k přidání dalších příběhů, filmečků a obecnému uhlazení hry, aby odrážela jejich současnou vizi.

Midnight Suns se tedy opozdí o několik měsíců (klidně ale i tři čtvrtě roku) a vyjít by měla na PC, PlayStationu 4 a 5, Xboxu One a Series X|S a Switchi.

Nejnovější články