Na loňskou adventuru Stasis naváže zdarma dostupná adventura Cayne
zdroj: tisková zpráva

Na loňskou adventuru Stasis naváže zdarma dostupná adventura Cayne

29. 6. 2016 16:36 | Novinky | autor: Adam Homola |

Malé nezávislé studio The Brotherood se loni blýsklo povedenou izometrickou adventurou Stasis a letos spustí Kickstarter na novou hru. Ještě předtím ale vydají Cayne. Krátkou a malou příběhovou epizodu navazující na události Stasis. Cayne má vyjít v posledních měsících tohoto roku, její dohrání vám zabere jen zhruba hodinu a půl a nebudete za ní muset zaplatit ani korunu.

Cayne bude opět klasická izometrická point-and-click adventura a po vzoru Stasis nepůjde o žádnou veselou historickou příhodu. Prostředí špinavé sci-fi a vážnost děje tu bude zvýrazňovat i hlavní postava Hadley. Ta se totiž nachází v devátém měsíci těhotenství a hra začíná ve chvíli, kdy se Hadley probudí v děsivě vypadající nemocnici. Je sama a „oni“ chtějí vzít její dítě.

Během krátké epizody budete klasicky prozkoumávat okolní prostředí, sbírat, používat a kombinovat předměty a postupovat dál do útrob unikátního sci-fi světa. Pro hraní Cayne nebude potřeba hrát ani vlastnit Stasis – jednoduše si novou hru stáhnete zdarma na Steamu, či na oficiálním webu a pustíte se do hraní.

zdroj: Archiv

Cayne, vedle dabingu, detailnější grafiky a prý ještě propracovanějšího prostředí, nabídne také vyšší rozlišení a částicové efekty, než v případě Stasis. Kickstarer na svoji novou hru jménem The Brotherhood zatím nezveřejnili, ale prozradili, že Cayne bude v crowdfundungové kampani figurovat jako jedna z odměn. Vývojáři totiž chtějí spustit Kickstarter ještě před vydáním Cayne a všichni backeři mají tohle kratičké pokračování Stasis dostat o něco dříve, než bude hra volně dostupná ke stažení.

Nejnovější články