Na GOG se vrátila Original War, Operation Flashpoint a další české hry
zdroj: Altar Games

Na GOG se vrátila Original War, Operation Flashpoint a další české hry

13. 7. 2020 15:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud chcete zavzpomínat na pár historických pecek z dílny Bohemia Interactive (a Altaru), tak se na vás přes víkend usmálo štěstí. Studio totiž na GOGu vydalo čtyři letité kousky, u jejichž hraní vám rozhodně ukápne nostalgická slza. A aby toho nebylo málo, jsou rovnou v 80% slevě.

Čtvrtý díl válečné série Arma asi hned tak nedorazí (v Bohemia Interactive teprve pracují na novém enginu, který má pohánět budoucí projekty studia), tak co si takhle dát opáčko od samého začátku? Na GOGu na vás už čeká ARMA: Cold War Assault u nás známější pod názvem Operation Flaspoint, po které si můžete dát rovnou ARMA: Gold Edition, tedy vlastně skutečnou první Armu, nástupce Flashpointu.

Pokud máte chuť na český X-COM, potěší vás UFO: Aftermath původně od studia Altar, které později koupila Bohemka. A u Altaru zůstaneme i v případě poslední hry, kterou je legendární realtimová strategie Original War od Vladimíra Chvátila, který je dnes znám pod jménem Vlaada jako autor stolních hitů Krycí jména, Through the Ages nebo třeba Mage Knight.

Original War, hra stará 19 let, se zároveň dočkala updatu na verzi 3.0, který opravuje spoustu chyb, vylepšuje uživatelské rozhraní a přidává nový renderer.

Máte vůbec v dnešní době přeplněného trhu čas vracet se k těmto starým klasikám? A které vám v digitálních obchodech chybí? Budu se opakovat, ale GOGu by hrozně slušel první Vietcong…

Nejnovější články