zdroj: Humble Games

Midnight Fight Express předvádí famózní bojové kreace

26. 8. 2021 16:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mezi všemi těmi AAA tituly včerejšího večera dokázalo vyniknout i nejedno indiečko. A kdybych měl poukázat jen na jediné z nich, volil bych Midnight Fight Express. Nevím, čím to je, ale hry s kontaktními souboji plnými efektních parádiček mají neuvěřitelné kouzlo (dívám se na tebe, Fights in Tight Spaces).

Midnight Fight Express je akční řež, ve které přijdou ke slovu zejména vaše levé a pravé háky spolu s nějakými těmi kopy s otočkou. Ale na větší počty nepřátel či opravdu silné protivníky, jakými mohou být například roboti, budete potřebovat těžší kalibr, takže se budete ohánět i mečem, motorovkou, automatickou puškou či jakousi harpunou na laně.

Nepohrdnete ani dopravními prostředky a prostředím, které s vaší malou pomocí dokáže slušně zabíjet. Ono prostředí bude poměrně různorodé, protože se do oku lahodících bitek pustíte v metru, nočních klubech nebo třeba na střechách domů.

Hra má být jednoduchá na uchopení, ale zase vám nedá nic zadarmo. Bude obsahovat jistý systém progrese, který vám odemkne nové pohyby, zbraně a kosmetické doplňky, kterých je v traileru výše habaděj.

Midnight Fight Express, na kterém dělá jediný vývojář Jacob Dzwinel, vyjde pod hlavičkou vydavatelství Humble Games na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a v Game Passu někdy v příštím roce.    

Nejnovější články