zdroj: Xbox

Microsoft Flight Simulator vylepší mapy středoevropských zemí. Přinese i závody

25. 8. 2021 17:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Svůj díl pozornosti na včerejší Microsoft Gamescom Showcase dostal i Microsoft Flight Simulator. Ambiciózní ztvárnění civilního letectví se už brzy dočká řady důležitých obsahových updatů.

Patří mezi ně například detailní zpracování map Německa, Švýcarska a Rakouska, ale také implementace nového stroje Volocopter VoloCity, který funguje jako vzdušné taxi. Microsoft také plánuje spuštění nového systému Local Legend, který do hry přinese letadla typická pro konkrétní oblasti. Tím prvním bude Junkers JU-52, zaplatíte za něj necelých 15 eur.

V průběhu podzimu bychom se také měli dočkat kompetitivního režimu Stihl National Championship Air Races, který do hry přijde jako první velké rozšíření. Přesný termín vydání zatím neznáme, mód pro osm hráčů nám nicméně dovolí závodit v extrémně rychlých letadlech. Vtipným detailem je, že kvůli licenčním podmínkám nesmí Microsoft zobrazovat poškození letadel, v případě srážky tak stroj pouze zmizí.

Takzvaný World Update 6 vylepšující tři zmíněné státy dorazí zdarma 7. září, a to na PC i Xbox. Mapy jsou dle autorů velmi čerstvé, satelitní data pocházejí z loňského roku. Předchozí podobné updaty už stihly vylepšit třeba Spojené státy, Spojené království a Irsko, Francii nebo například Japonsko.

Nejnovější články