Marvel’s Avengers se loučí velkou slevovou akcí
zdroj: Square Enix

Marvel’s Avengers se loučí velkou slevovou akcí

19. 9. 2023 16:00 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Studio Crystal Dynamics začátkem roku oznámilo, že videoherní týmovku Marvel’s Avengers 30. září odpojí od přístrojů a přestane ji oficiálně podporovat. Tento osudný den se již nezadržitelně blíží, což se tým společně s vydavatelstvím Square Enix rozhodl připomenout poslední velkou slevovou akcí.

Až do 27. září si proto na všech platformách můžete hru zakoupit v 90% slevě. Znamená na to, že na Steamu ji díky tomu získáte za 4 eura (necelých 100 korun), zatímco na konzolích za 132 korun. Jenom musíte počítat s tím, že sleva na xboxovou verzi je, zdá se, dostupná pouze s aktivním předplatným Xbox Game Pass.

Díky této slevě si konečně můžete za zlomek ceny vyzkoušet komiksovou ansámblovku, v níž na vás čeká jednak docela příjemná příběhová část, ale také nepříliš úspěšný multiplayer. I když se tvůrci snažili, nepovedlo se jim přinést dostatečné množství zajímavého obsahu a nakonec vlastně ani žádnou zábavnou endgame.

Probíraná sleva se vztahuje na definitivní edici, k nákupu proto dostanete rovnou i veškerý bonusový obsah. Řeč je o kosmetických předmětech, do kterých spadají různé kostýmy, dorážečky nebo emotikony. Dodateční hrdinové a hrdinky, mezi které patří Jane Foster jako The Mighty Thor, Black Panther nebo Hawkeye, byli se svými příběhový oblouky bezplatně dostupní všem hráčům už v době jejich vydání.

Jestli o hře proto stále přemýšlíte, lepší šanci k jejímu pořízení už mít nebudete. Onoho 30. září totiž zcela zmizí z digitálních obchodů. I přes stažení z prodeje ale studio slibuje, že i nadále nechá zapnuté online servery. Proto si po tomto termínu stále můžete užívat složku pro více hráčů. Jak dlouho ale servery budou fungovat, není jisté.

S naprostou jistotou lze naopak říct, že Crystal Dynamics už nevydají žádné dodatečné patche či updaty. Znamená to, že fanoušci se nedočkají dříve avizované She-Hulk nebo Captain Marvel. Smutnou zprávou také je, že Spider-Man zůstane exkluzivní postavou pro verzi na PlayStationu.

Odstřihnutím jednoho projektu se ovšem uvolňují síly pro další. Studio se proto konečně může pořádně zaměřit na vývoj nového dílu ze série Tomb Raider, který vzniká pod taktovkou Amazonu.

Nejnovější články