Lost Judgment nedorazí na Steam. Zakázala to agentura hlavního herce
zdroj: Foto: Sega

Lost Judgment nedorazí na Steam. Zakázala to agentura hlavního herce

13. 7. 2021 13:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Pokud jste si oblíbili sérii Yakuza, která se relativně nedávno dostala v plné šíři i na PC, mohl by se vám zamlouvat také její detektivní spin-off Judgment. Ten se má letos na podzim dočkat pokračování s názvem Lost Judgment, ani jeden díl se ale patrně na Steam nepodívá.

Na vině je agentura, která zastupuje herce Takuju Kimuru, jenž propůjčuje svou podobu hlavnímu hrdinovi, detektivu Jagamimu. Ta zakázala vydavatelství Sega vydat hru na PC a v oficiálním vyjádření své rozhodnutí vysvětlila takto: „Agentura Johnny's má velmi přísná pravidla týkající se zobrazování celebrit a jen některé jejich fotografie jsou online. Johnny's nechce portréty celebrit na PC platformě, která není konzolí a je přímo napojena na internet.“

Japonský magazín Nikkan Taishu zároveň uvádí, že dle jeho zjištění bude Lost Judgment posledním dílem minisérie, velmi pravděpodobně právě kvůli neshodám s talentovou agenturou. Ta už v minulosti například přiměla časopis Famitsu odstranit zobrazení hlavního hrdiny při launchi původního Judgmentu.

Lost Judgment má na rozdíl od svého předchůdce vyjít celosvětově ve stejném termínu, který je stanoven na 24. září letošního roku. Hra dorazí na starou i novou generaci PlayStationu a Xboxu.

Nejnovější články